Prekių krepšelis 0,00 EUR ( 0 )
Sveiki, Jūs nesate prisijungęs.

Privatumo politika < Atgal

UAB „PROTEKO“

INTERNETO PUSLAPIO PRIVATUMO POLITIKA

 

UAB „Proteko“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

 

1.          Privatumo politika

 

Mūsų privatumo politikos atsakys į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite klausimų, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta mūsų privatumo politikose.

 

Prašome atidžiai perskaityti mūsų Privatumo politikas:

 

[Privatumo politika interneto svetainės lankytojams]

[Slapukų politika]

[Privatumo politika paklausimus siunčiantiems asmenims]

[Kandidatų į darbuotojus privatumo politika]

[Privatumo politika specialių pasiūlymų gavėjams]

[Vaizdo stebėjimo privatumo politika]

[Telefoninių pokalbių privatumo politika]

[Klientų (fizinių asmenų) privatumo politika]

[Konkursų dalyvių privatumo politika]

 

 

2.          Mūsų kontaktai

 

Jei turite klausimų, komentarų ar skundų dėl to, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jeigu Jums reikalinga mūsų pagalba, prašome kreiptis el. paštu eshop@proteko.lt

 

3.          Mano teisės

 

Jūs turite šias teises, susijusias su Jūsų asmens duomenų apsauga. Dėl jų įgyvendinimo (išskyrus skundo pateikimo Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai atveju) prašome kreiptus į mus antrame punkte nurodytais kontaktais. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys: 

 

·       pateikti prašymą atkleisti apie Jus turimą informaciją;

·       pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;

·       pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;

·       pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;

·       ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;

·       pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;

·       atšaukti savo sutikimą, jei Jūsų asmens duomenys tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu;

·       pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 

 

 

 

 

 

 

UAB „PROTEKO“

PRIVATUMO POLITIKA INTERNETO SVETAINĖS LANKYTOJAMS 

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020-10-16

 

UAB „Proteko“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje. Norėdami sužinoti daugiau apie tai kaip mes renkami, naudojame ir saugome Jūsų asmens duomenis, atidžiai perskaitykite šią privatumo politiką.

 

1.          Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

 

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 10 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta šios Privatumo politikos 2 skyriuje.

 

2.          Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Mes esame: UAB „Proteko“;

Mūsų įmonės kodas yra: 124661662;

Mūsų adresas: Pelesos g. 1-1001, Vilnius;

El. pašto adresas: eshop@proteko.lt;

Tel. Nr.: +37060060340

 

3.          Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Mes teikiame viešą prieigą prie interneto svetainės www.proteko.lt (toliau – „Svetainė“), ją palaikome bei tobuliname. Dėl šių priežasčių mes naudojame slapukus. Daugiau informacijos apie mūsų Svetainėje naudojamus slapukus galite rasti slapukų politikoje.  Mes taip pat teikiame viešą prieigą prie mūsų socialinio tinklo Facebook paskyros. Socialinis tinklas Facebook gali naudoti slapukus, kaip tai nurodyta Facebook privatumo politikoje. Su Facebook privatumo politika galite susipažinti paspaudę ant šios nuorodos.

 

Jei pateiksite mums paklausimą, skundą ar prašymą vienu iš Svetainėje nurodyti el. pašto adresų, paštu, mes Jūsų duomenis saugosime kaip tai nurodyta privatumo politikoje paklausimus, prašymus, skundus pateikiantiems asmenims.

 

Jei pateiksite mums savo gyvenimo aprašymą ar kitą informaciją apie save, vienu iš Svetainėje nurodytų el. pašto adresų ar kitomis priemonėmis, mes Jūsų duomenis saugosime ir naudosime kaip tai nurodyta privatumo politikoje kandidatams.

 

4.          Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane? 

 

Jums naršant mūsų Svetainėje renkame tik iš joje veikiančių slapukų gaunamus anoniminius duomenis apie Jūsų naršymo mūsų Svetainėje tendencijas, demografinius duomenis.

 

5.          Ar naudojate slapukus?

 

Taip. Mes naudojame slapukus, kaip nurodyta Slapukų politikoje.

 

6.          Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes Jūs sutikote, kad būtų įjungti slapukai (BDAR 6 str. 1 d. a p.).

 

7.          Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

 

Informacija apie slapukų surinktus duomenis galime dalintis su mūsų paslaugų teikėjais, teikiančiais mums Svetainės funkcionalumo palaikymo paslaugas, ta apimtimi, kuri būtina užtikrinant tinkamą interneto puslapio veikimą.

 

8.          Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 

Informaciją susijusią su slapukais saugome kaip tai nurodyta slapukų politikoje.

 

9.          Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus (išskyrus skundo pateikimo Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai atveju), kaip tai nurodyta 10 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys.

 

·       Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

·       pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

·       pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

o   Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

o   Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

o   Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

o   Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

o   mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

·       pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

·       ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

·       pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

·       bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą dėl slapukų parsiuntimo į Jūsų įrenginį. Tai galite padaryti ir nesikreipdami į mus, o pakeisdami Jūsų naudojamos naršyklės nustatymus;

·       pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 

10.        Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga mūsų pagalba, prašome kreiptis el. paštu eshop@proteko.lt. 

UAB „PROTEKO“

SLAPUKŲ POLITIKA

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020-10-16

 

1.          Kas yra slapukai?

 

Slapukai yra maži tekstiniai failai, saugomi Jūsų įrenginio (pvz., kompiuterio, mobiliojo telefono, planšetės) naršyklėje, kai Jūs naršote interneto svetainėse. Kitos technologijos, įskaitant duomenis, kuriuos išsaugome Jūsų interneto naršyklėje ar įrenginyje, su Jūsų įrenginiu susijusius identifikatorius bei kitą programinę įrangą, naudojamos panašiais tikslais. Slapukai plačiai naudojami, kad svetainės veiktų arba veiktų geriau ir veiksmingiau. Šioje politikoje visos minėtos technologijos vadinamos „slapukais“. 

 

2.          Kodėl jūs naudojate slapukus?

 

Mes naudojame slapukus:

  • nuolat tobulinti svetainę, kad jį būtų jums dar patrauklesnė;
  • analizuoti kaip vartotojai naudojasi mūsų svetaine;
  • stebėti svetainės lankomumo pokyčius;
  • naršymo sesijai tinkamai palaikyti;
  • įsiminti ar sutikote su slapukų parsiuntimu į Jūsų įrenginį.

 

3.          Kokių tipų slapukai gali būti?

 

(a)    Griežtai privalomi slapukai 

 

Šie slapukai svetainėje yra būtini, kad vartotojas galėtų naršyti ir naudotis svetainės funkcijomis, pvz., įsiminti formose įvestą informaciją, kai vartotojas pereina nuo vieno puslapio prie kito naršymo seanso metu. Be griežtai privalomų slapukų taptų neįmanoma teikti tam tikras svetainės paslaugas, o svetainė veiktų ne taip sklandžiai, kaip turėtų. Šie slapukai nerenka jokios informacijos rinkodaros tikslais ir neįsimena, kur jūs lankėtės internete.

 

(b)    Analitiniai slapukai

 

Analitiniai slapukai renka informaciją apie svetainės naudojimą ir padeda tobulinti svetainės veikimą. Pavyzdžiui, analitiniai slapukai gali parodyti, kuriuose puslapiuose lankomasi dažniausiai, padėti registruoti svetainėje vykstančius nesklandumus ir parodyti, ar svetainėje rodoma reklama yra veiksminga. Analitiniai slapukai nerenka asmeninės vartotojų informacijos ir visa šių slapukų surinkta informacija yra apibendrinta ir anonimiška.

 

(c)    Funkciniai slapukai

 

Funkciniai slapukai leidžia svetainei įsiminti jūsų pasirinkimus ir pateikti patobulintų bei labiau jūsų poreikiams pritaikytų funkcijų. Funkciniai slapukai taip pat įsimena jūsų padarytus pakeitimus, pvz., tam tikro tinklalapio individualizavimą, taip pat kitais atvejais, pvz., kai žiūrite vaizdo įrašą ar mūsų tinklalapyje paliekate komentarą. Funkciniai slapukai neseka jūsų veiksmų kitose svetainėse.

 

(d)    Reklaminiai slapukai

 

Reklaminiai slapukai naudojami rodyti daugiau įdomių skelbimų, kurie labiau atitinka jūsų interesus, arba apriboti skelbimų skaičių tose pačiose skelbimų parodose jūsų lankomoje svetainėje. Šis slapukų tipas taip pat naudojamas kampanijos efektyvumui įvertinti. Šie slapukai gali būti naudojami siekiant atsiminti, ką veikėte interneto svetainėje.

 

4.          Kokius slapukus naudojame mes?

 

Mes naudojame šiuos slapukus:

 

SLAPUKO KATEGORIJA

SLAPUKO PAVADINIMAS

SLAPUKO GALIOJIMO LAIKAS

SLAPUKO TIKSLAS

Griežtai privalomi slapukai

SESSxxxxx

23 dienos

Naršymo sesijai palaikyti

Analitiniai slapukai

_utma

2 metai

Lankytojų ir naršymo sesijų atskyrimui

_utmb

30 minučių

Naudojami atskirti naujoms naršymo sesijoms ir apsilankymams

_utmc

Iki naršymo sesijos pabaigos

_utmt

10 minučių

Informacijai, kaip lankytojas pasiekė svetainę, nustatyti

_utmz

6 mėnesiai

Saugo informaciją kaip lankytojas pasiekė svetainę

_utmv

2 metai

Saugoti kintamus lankytojo duomenis

Funkciniai slapukai

cookie-agreed-lt

100 dienų

Įsiminti ar lankytojas sutiko su slapukų parsiuntimu į savo įrenginį

has_js

Iki naršymo sesijos pabaigos

Nustatyti ar lankytojo naršyklėje įjungtas JavaScript

 

5.          Kaip galiu valdyti slapukus?

 

Galite kontroliuoti slapukų naudojimą, pakeitę naršyklės nustatymus, o taip pat, mūsų svetainės įrankyje, kuris leidžia Jums priimti ar atsisakyti tam tikrų kategorijų slapukų. Dėl daugiau informacijos prašome patikrinti naudojamos naršyklės kūrėjo interneto puslapį.

 

Atkreipkite dėmesį, kad trindami slapukus arba juos išjungdami ateityje galite nepasiekti tam tikrų mūsų svetainės dalių ar funkcijų. Jei pakeisite slapukų nustatymus, tai gali paveikti ir kitas jūsų lankomas svetaines.

 

UAB „PROTEKO“

PRIVATUMO POLITIKA ASMENIMS SIUNČIANTIEMS PAKLAUSIMUS, PRAŠYMUS, SKUNDUS

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020-10-16

 

UAB „Proteko“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje. Norėdami sužinoti daugiau apie tai kaip mes renkami, naudojame ir saugome Jūsų asmens duomenis, atidžiai perskaitykite šią privatumo politiką.

 

1.          Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

 

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 10 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

 

2.          Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Mes esame: UAB „Proteko“;

Mūsų įmonės kodas yra: 124661662;

Mūsų adresas: Pelesos g. 1-1001, Vilnius;

El. pašto adresas: eshop@proteko.lt

Tel. Nr.: +37060060340

 

3.          Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Mes tvarkome gautas užklausas, prašymus ir skundus, taip pat, rengiame atsakymus į juos. Dėl šios priežasties mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus. 

 

4.          Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

 

Pateikdami užklausą, prašymą ar skundą mūsų svetainėje nurodytais kontaktiniais el. pašto adresais ar paštu turėtumėte mums nurodyti savo vardą, pavardę, el. pašto adresą ar kitą kontaktinį duomenį, paklausimo temą bei užklausai, prašymui ar skundui aktualią informaciją. Pateikus užklausą, prašymą ar skundą gali būti prašoma pateikti papildomos informacijos apie Jus, kad galėtume tinkamai į jį atsakyti.

 

5.            Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 

Mes renkame ir saugome informaciją apie Jus teisėtai, nes: 

·       jei pateikiate mums užklausą, prašymą ar skundą dėl tarp mūsų sudarytos sutarties ar siekdami sudaryti su mumis sutartį – šie duomenys renkami sutarčių vykdymo ar sudarymo tikslais (BDAR 6 str. 1 d. b p.);

·       mes turime teisėtą interesą tvarkyti gaunamas užklausas, skundus, prašymus (BDAR 6 str. 1 d. f p.).

 

6.          Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

 

Jautri informacija apie Jus nėra renkama ir prašome mums tokios informacijos neteikti. Jei tokią informaciją mums pateiksite, laikysime, kad davėte sutikimą tokiems Jūsų asmens duomenims tvarkyti (BDAR 9 str. 2 d. a p.).

 

7.          Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

 

Informacija apie Jus gali būti perduota: 

·       teisines paslaugas teikiančioms bendrovėms, advokatų kontoroms, kiek tai reikalinga mūsų teisėtų interesų gynybai;

·       savo paslaugų teikėjams, pvz.: archyvavimo, komunikacines, duomenų saugyklų paslaugas teikiančioms įmonėms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo.

 

8.          Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 

Jūsų informacija bus saugoma:

·       jei Jūsų užklausa, prašymas ar skundas susijęs su sutartimi kurią esame sudarę ar planuojame sudaryti – Jūsų informaciją saugosime 10 metų po sutarties pabaigos;

·       jei Jūsų užklausa, prašymas ar skundas nėra susijęs su sutartimi kurią esame sudarę ar planuojame sudaryti – informaciją apie Jus saugosimu 1 metus nuo sprendimo priėmimo.

 

9.          Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 10 skyriuje. Atkreipiame dėmesį, kad šioms teisėms gali būti taikomos įstatymų numatytos išimtys bei ribojimai.

 

·       Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

·       pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

·       pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

o   Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

o   Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

o   Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

o   Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

o   mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

·       pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

·       ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

·       pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

·       bet kuriuo metu atšaukti duotą mums duotą sutikimą;

·       pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 

10.        Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga mūsų pagalba, prašome kreiptis el. paštu eshop@proteko.lt. 

UAB „PROTEKO“

KANDIDATŲ Į DARBUOTOJUS PRIVATUMO POLITIKA

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020-10-16

 

UAB „Proteko“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje. Norėdami sužinoti daugiau apie tai kaip mes renkami, naudojame ir saugome Jūsų asmens duomenis, atidžiai perskaitykite šią privatumo politiką.

 

1.          Kaip turėčiau skaityti šį pranešimą?

 

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 11 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

 

2.          Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Mes esame: UAB „Proteko“;

Mūsų įmonės kodas yra: 124661662;

Mūsų adresas: Pelesos g. 1-1001, Vilnius;

El. pašto adresas: eshop@proteko.lt

Tel. Nr.: +37060060340

 

3.            Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Mes Jūsų duomenis renkame, naudojame ir saugome, nes mums reikia įvertinti Jūsų tinkamumą į kandidatuojamas pareigas;

 

4.          Ar renkate informaciją apie mane iš kitų šaltinių?

 

Informacijos apie Jus galime gauti iš darbuotojų atrankos paslaugas teikiančių bendrovių, kai vykdydami darbuotojų atrankas jas samdome.

 

5.          Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

 

Kandidatų atrankos procese, norėdami įsidarbinti mūsų bendrovėje, turėtumėte mums pateikti šią informaciją apie save:

·     identifikacinius duomenis;

·     kontaktinius duomenis;

·     duomenis apie savo darbo patirtį;

·     duomenis apie savo kvalifikaciją;

·     kitą informaciją, kuri Jūsų nuomone, gali būti Jums naudinga atrankos procese.

 

6.          Koks yra teisinis informacijos rinkimo apie mane pagrindas?

 

Mes renkame ir saugome informaciją apie Jus teisėtai, nes informacija apie Jus reikalinga atrankos proceso vykdymui, siekiant sudaryti darbo sutartį (BDAR 6 str. 1 d. b p.). 

 

7.          Ar renkate jautrią informaciją apie mane?

 

Jautri informacija apie Jus atrankos procese nėra renkama. Jei pateiksite mums jautrią informaciją, t. y. Jūsų rasinę ar etninę kilmę, politines pažiūras, religinius ar filosofinius įsitikinimus, profesinių sąjungų narystę, sveikatą, seksualinę orientaciją, taip pat genetinius ir biometrinius duomenis, laikysime, kad davėte tam sutikimą (BDAR 9 str. 2 d. a p.).

 

8.          Ar kam nors perduodate informaciją apie mane?

 

Informacija apie Jus gali būti perduodama mūsų paslaugų teikėjams, kurie mums teikia duomenų saugyklų, archyvavimo, el. pašto sistemų, darbuotojų atrankos paslaugas.

 

9.          Kiek laiko saugosite informaciją apie mane?

 

Informaciją apie Jus saugosime iki atrankos pabaigos. 

 

10.        Kokios mano teisės?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 11 skyriuje. Atkreipiame dėmesį, kad šioms teisėms gali būti taikomos įstatymų numatytos išimtys bei ribojimai.

 

·       Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

·       pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

·       pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

o   Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

o   Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

o   Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

o   Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

o   mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

·       pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

·       ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

·       pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

·       bet kuriuo metu atšaukti duotą mums duotą sutikimą;

·       pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 

11.        Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga mūsų pagalba, prašome kreiptis el. paštu eshop@proteko.lt. 

UAB „PROTEKO“

PRIVATUMO POLITIKA SPECIALIŲ PASIŪLYMŲ GAVĖJAMS

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020-10-16

 

UAB „Proteko“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje. Norėdami sužinoti daugiau apie tai kaip mes renkami, naudojame ir saugome Jūsų asmens duomenis, atidžiai perskaitykite šią privatumo politiką.

 

1.          Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

 

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 10 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

 

2.          Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Mes esame: UAB „Proteko“;

Mūsų įmonės kodas yra: 124661662;

Mūsų adresas: Pelesos g. 1-1001, Vilnius;

El. pašto adresas: eshop@proteko.lt;

Tel. Nr.: +37060060340.

 

3.          Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Mes renkame ir saugome informaciją apie Jus teisėtai, nes mes turime teisėtą interesą savo klientams el. paštu siųsti savo prekių rinkodarą (specialius pasiūlymus).

 

4.          Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

 

Norėdami gauti mūsų specialius pasiūlymus, Jūs nebeturite mums nieko pateikti, nes Jūsų el. pašto adresą gavome Jums apsiperkant pas mus.

 

5.          Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 

Informaciją apie Jus renkame teisėtai, nes mes turime teisėtą interesą naudoti Jūsų el. pašto duomenis savo prekių rinkodarai (BDAR 6 str. 1 d. f p.).

 

6.          Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

 

Informacija apie Jus gali būti perduodama mūsų paslaugų teikėjams – el. pašto, duomenų saugyklų teikiančioms įmonėms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo.

 

7.          Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už EEE (Europos ekonominę erdvę sudaro visos ES valstybės narės bei Norvegija, Islandija ir Lichtenšteinas) ribų?

 

Nesidaliname.

 

8.          Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 

Informaciją apie Jus saugosime iki atsisakymo gauti mūsų specialius pasiūlymus.

 

9.          Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 10 skyriuje. Atkreipiame dėmesį, kad šioms teisėms gali būti taikomos įstatymų numatytos išimtys bei ribojimai.

                                                                                                                                             

·       Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

·       pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

·       pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

o   Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

o   Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

o   Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

o   Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

o   mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

·       pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

·       ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

·       pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

·       pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 

10.        Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga mūsų pagalba, prašome kreiptis el. paštu eshop@proteko.lt

UAB „PROTEKO“

VAIZDO STEBĖJIMO PRIVATUMO POLITIKA

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020-10-16

 

UAB „Proteko“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje. Norėdami sužinoti daugiau apie tai kaip mes renkami, naudojame ir saugome Jūsų asmens duomenis, atidžiai perskaitykite šią privatumo politiką.

 

1.          Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

 

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 9 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

 

2.          Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Mes esame: UAB „Proteko“;

Mūsų įmonės kodas yra: 124661662;

Mūsų adresas: Pelesos g. 1-1001, Vilnius;

El. pašto adresas: eshop@proteko.lt;

Tel. Nr.: +37060060340

 

3.          Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Mes siekiame apsaugoti savo turtą ir siekdami šio tikslo esame įdiegę vaizdo stebėjimo kameras. Dėl to turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus.

 

4.          Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

 

Jūs neprivalote mums pateikti jokios informacijos.

            

5.          Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes mes turime teisėtą interesą saugoti savo turtą (BDAR 6 str. 1 d. f p.).

 

6.          Ar kam nors perduodate informaciją apie mane?

 

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, juos galime perduoti žemiau nurodytoms duomenų gavėjų kategorijoms:

·       teisėsaugos institucijoms, teismams;

·       teisines paslaugas teikiančioms bendrovėms, advokatų kontoroms.

 

7.          Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 

Vaizdo stebėjimo įrašus saugome 3 kalendorines dienas.

 

8.          Kokios mano teisės?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 9 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys.

 

·       Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

·       pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

·       pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

o   Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

o   Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

o   Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

o   Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

o   mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

·       pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

·       ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtu interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

·       pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

·       pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 

9.          Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Su mumis galite susisiekti el. pašto adresu eshop@proteko.lt.

 

 

UAB „PROTEKO“

TELEFONINIŲ POKALBIŲ PRIVATUMO POLITIKA

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020-10-19

 

UAB „Proteko“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje. Norėdami sužinoti daugiau apie tai kaip mes renkami, naudojame ir saugome Jūsų asmens duomenis, atidžiai perskaitykite šią privatumo politiką.

 

1.          Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

 

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 9 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

 

2.          Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Mes esame: UAB „Proteko“;

Mūsų įmonės kodas yra: 124661662;

Mūsų adresas: Pelesos g. 1-1001, Vilnius;

El. pašto adresas: eshop@proteko.lt;

Tel. Nr.: +37060060340.

 

3.          Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Mes siekiame išsaugoti įrodymus apie Jūsų telefonu atliktus užsakymus ir šiuo tikslu įrašinėjame telefoninius pokalbius. Dėl šios priežasties mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus.

 

4.          Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

 

Jūs neprivalote mums pateikti jokios informacijos.

            

5.          Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes tęsdami pokalbį po apie pokalbio įrašymą įspėjančio pranešimo Jūs davėte sutikimą telefoninio pokalbio įrašui daryti (BDAR 6 str. 1 d. a p.). 

 

6.          Ar kam nors perduodate informaciją apie mane?

 

Informacija apie Jus gali būti perduodama mūsų paslaugų teikėjams – telekomunikacines, duomenų saugyklų paslaugas teikiančioms įmonėms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo.

 

7.          Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 

Telefoninių pokalbių įrašus bei Jūsų telefono numerį saugosime 1 mėnesį, po kurių šie duomenys bus automatiškai ištrinami.

 

8.          Kokios mano teisės?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 9 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys.

 

·       Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

·       pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

·       pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

o   Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

o   Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

o   Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

o   Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

o   mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

·       pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

·       ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtu interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

·       pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

·       bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą;

·       pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 

9.          Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Su mumis galite susisiekti el. pašto adresu eshop@proteko.lt.

 

 

UAB „PROTEKO“

KLIENTŲ (FIZINIŲ ASMNENŲ) PRIVATUMO POLITIKA

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020-10-19

 

UAB „Proteko“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje. Norėdami sužinoti daugiau apie tai kaip mes renkami, naudojame ir saugome Jūsų asmens duomenis, atidžiai perskaitykite šią privatumo politiką.

 

1.          Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

 

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 9 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

 

2.          Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Mes esame: UAB „Proteko“;

Mūsų įmonės kodas yra: 124661662;

Mūsų adresas: Pelesos g. 1-1001, Vilnius;

El. pašto adresas: eshop@proteko.lt;

Tel. Nr.: +37060060340.

 

3.          Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Mes renkame, naudojame bei saugome Jūsų asmens duomenis dėl šių priežasčių:

·       apsipirkdami mūsų internetinėje parduotuvėje Jūs su mumis sudarote pirkimo-pardavimo sutartį ir Jūsų duomenys yra reikalingi šios sutarties sudarymui ir vykdymui;

·       mes turime užtikrinti mums taikomų teisinių prievolių mokesčių, buhalterinės apskaitos srityse, vykdymą.

 

4.          Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

 

Siekdami sudaryti su mumis pirkimo pardavimo sutartį turite mums pateikti šiuos duomenis apie save:

·       identifikacinius duomenis (vardas, pavardė);

·       kontaktinius duomenis (el. pašto adresas, adresas, prekių pristatymo adresas).

 

Šie duomenys taip pat yra reikalingi ir bus naudojami vykdant mums taikomas teisines prievoles buhalterinės apskaitos, mokesčių srityse.

 

5.          Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes Jūsų informacija yra reikalinga:

·       pirkimo-pardavimo sutarčiai sudaryti ir vykdyti (BDAR 6 str. 1 d. b p.);

·       teisinėms prievolėms mokesčių, buhalterinės apskaitos srityse įvykdyti (BDAR 6 str. 1 d. c p.).

 

6.          Ar kam nors perduodate informaciją apie mane?

 

Informacija apie Jus gali būti perduodama:

·       mūsų paslaugų teikėjams, pvz.: IT, buhalterinės apskaitos, duomenų saugyklų, klientų valdymo paslaugas teikiančioms bendrovėms, prisiimančioms teisės aktų numatytus įsipareigojimus duomenų apsaugos srityje, dėl duomenų saugumo ir konfidencialumo;

·       tiekėjams, partneriams, kai tai reikalinga sutarčiai įvykdyti, t. y. prekėms pristatyti ir pan.;

·       teisines paslaugas teikiančioms bendrovėms, advokatų kontoroms, kiek tai reikalinga savo teisių gynimui;

·       teisėsaugos institucijoms, teismams, kiek tai reikalinga savo teisių gynimui.

 

7.          Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 

Informaciją apie Jus 10 metų nuo pirkimo-pardavimo sutarties įvykdymo.

 

8.          Kokios mano teisės?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus kaip tai nurodyta 9 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys.

 

·       Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

·       pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

·       pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

o   Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

o   Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

o   Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

o   Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

o   mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

·       pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

·       ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

·       pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

·       pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 

9.          Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga mūsų pagalba, prašome kreiptis el. paštu eshop@proteko.lt.

 

 

UAB „PROTEKO“

PRIVATUMO POLITIKA KONKURSŲ, LOTERIJŲ DALYVIAMS

 

Paskutinė atnaujinimo data: 2020-10-19

 

UAB „Proteko“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje. Norėdami sužinoti daugiau apie tai kaip mes renkami, naudojame ir saugome Jūsų asmens duomenis, atidžiai perskaitykite šią privatumo politiką.

 

1.          Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

 

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikoje 10 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

 

2.          Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą? 

 

Mes esame: UAB „Proteko“;

Mūsų įmonės kodas yra: 124661662;

Mūsų adresas: Pelesos g. 1-1001, Vilnius;

El. pašto adresas: eshop@proteko.lt;

Tel. Nr.: +37060060340.

 

3.          Kodėl renkate informaciją apie mane?

 

Mes renkame, naudojame bei saugome Jūsų asmens duomenis dėl šių priežasčių:

·       Jūs dalyvaujate mūsų organizuojamoje konkurse, t. y. sudarėte su Mumis konkurso sutartį (Civilinio kodekso 6.244 str. 2 d.);

·       mes turime užtikrinti mums taikomų teisinių prievolių mokesčių, buhalterinės apskaitos ir kitose srityse vykdymą.

 

4.          Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

 

Siekdami dalyvauti Mūsų organizuojamoje akcijoje, loterijoje ar konkurse Jūs privalote pateikti šią informaciją:

·       identifikacinius duomenis (vardas, pavardė);

·       kontaktinius duomenis (adresas, el. pašto adresas ir/ar telefono numeris);

·       kitą informacija, reikalinga dalyvavimui akcijoje, loterijoje ar konkurse pagal atitinkamos akcijos, loterijos ar konkurso sąlygas.

 

Negavę iš Jūsų reikalingos informacijos, Mes negalėsime leisti Jums dalyvauti atitinkamoje akcijoje, loterijoje ar konkurse.

 

5.          Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes Jūsų informacija yra reikalinga:

·       konkurso sutarčiai su Jumis sudaryti bei vykdyti (BDAR 6 str. 1 d. b p.);

·       teisinėms prievolėms mokesčių, buhalterinės apskaitos ir kitose srityse įvykdyti (BDAR 6 str. 1 d. c p.).

 

6.          Ar priimate automatinius sprendimus? Ar mane profiliuojate?

 

Konkurse gali būti naudojamos informacinės technologijos, kurios automatiškai, atsitiktiniu būdu išrinks laimėtoją ar laimėtojus, kuriam/-iems atiteks konkurso prizai. Jūs nesate profiliuojamas.

 

7.          Ar kam nors perduodate informaciją apie mane?

 

Informacija apie Jus gali būti perduodama:

·       mūsų paslaugų teikėjams, pvz.: IT, buhalterinės apskaitos, duomenų saugyklų, komunikacines paslaugas teikiančioms bendrovėms, prisiimančioms teisės aktų numatytus įsipareigojimus duomenų apsaugos srityje, dėl duomenų saugumo ir konfidencialumo;

·       tiekėjams, partneriams, kai tai reikalinga sutarčiai įvykdyti, t. y. prizui pristatyti ir pan.

 

8.          Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 

Informaciją apie Jus saugome 10 metų po konkurso pabaigos.

 

9.          Kokios mano teisės?

 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus kaip tai nurodyta 10 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys.

 

·       Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

·       pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

·       pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

o   Jūsų duomenis tvarkome sutikimo pagrindu;

o   Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

o   Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

o   Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

o   mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

·       pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

·       ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

·       pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis jei duomenis mums pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir davėte sutikimą tokių duomenų tvarkymui arba turime tvarkyti šiuos duomenis siekdami įvykdyti sutartį su Jumis;

·       pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

 

10.        Kaip galite man padėti?

 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga mūsų pagalba, prašome kreiptis el. paštu eshop@proteko.lt.


 

Specialūs pasiūlymai
 
INFORMACIJA
  • Pristatymas: Prekės pirstatomos per 1-3 darbo dienas nuo užsakymo patvirtinimo, PROTEKO transportu ar naudojantis kurjerių paslaugomis. Prekių pristatymo kaina 3€ + PVM. Užsisakant prekių virš 120€ sumos prekes pristatysime NEMOKAMAI.

     

    Apmokėjimo būdai: Apmokėjimai už prekes gali būti vykdomi elektroniniu pavedimu (registruotiems vartotojams), ar grynaisiais mūsų salone.

     

    Prekių gražinimas: Prekių grąžinimas ir keitimas vykdomas vadovaujantis ūkio ministro 2001 m. birželio 29 d. įsakymu Nr. 217 patvirtintomis „Daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklėmis“ bei ūkio ministro 2001 m. rugpjūčio 17 d. įsakymu Nr. 258 patvirtintomis „Daiktų pardavimo ir paslaugų teikimo, kai sutartys sudaromos naudojant ryšio priemones, taisyklėmis“.

     

KONTAKTAI

Pelesos g. 1

Vilnius 02161, Lietuva

I-IV 8:00 - 17:00

V - 8:00 - 16:00

Užsakymų klausimais:

eshop@proteko.lt 

shop@proteko.lt

Tel.: +37060060340

 

Aplankykite mūsų Facebook puslapį ir apie visas naujienas sužinokite pirmieji!